Марсел Забицер се присъедини към Манчестър Юнайтед под формата на краткосрочен наем

...
Марсел Забицер се присъедини към Манчестър Юнайтед под формата на краткосрочен наем
Коментари Харесай

Нов в Манчестър Юнайтед е готов да дебютира

Марсел Забицер се причисли към Манчестър Юнайтед под формата на кратковременен наем от Байерн Мюнхен след контузията на датския плеймейкър Кристиан Ериксен, която ще го накара да бъде отвън игра за идващите три месеца. Автрийският полузащитник е потвърден състезател на най-високо равнище, играл е както в Шампионската лига, по този начин и Европейското състезание, което значи, че Тен Хаг няма да има проблем да го хвърли в игра още против Кристъл Палас.
Запитан дали Забицер, който взе фланелката с номер 15,  ще взе участие против " орлите "  на " Олд Трафорд ", Ерик Тен Хаг сподели: " Да ".
" Много добре се приспособява. Разбира се, той направи единствено една сесия, само че можете да видите, че е доста здрав състезател. Нямах други упования. Той идва от Байерн Мюнхен. Германските клубове постоянно са за фитнеса, това винаги е добре. Мисля, че той е подготвен за игра и че е в действителност интелигентен състезател. Смятам, че му дадохме някои насоки, само че и че той знае какво да прави, той знае работата, тъй че може да стартира ", показа мениджърът на " алените дяволи ".
Манчестър Юнайтед е хазаин против Кристъл Палас в събота в мач от 22-я кръг на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР